Neder Betuwe Cup 2020

Het toernooi vindt plaats van 7 t/m 13 september 2020 en er zal op de parken getennist gaan worden, zoals onderstaand aangegeven:

 

Maandag 07-09:         Ochten

 

Dinsdag 08-09:           Dodewaard

 

Woensdag 09-09:       Kesteren

 

Donderdag 10-09:      Ochten

 

Vrijdag 11-09:             Dodewaard

 

Zaterdag 12-09:          Kesteren

 

Zondag 13-09:            Ochten


Er worden dubbels gespeeld (DD-HD-GD) in de categorieën 5, 6, 7, 8 en 9.

 

Bij onvoldoende deelname kunnen categorieën samengevoegd worden.

Naast leden van de separate tennisverenigingen zijn ook introducees van harte welkom, mits deze woonachtig zijn in de gemeente Neder-Betuwe en lid zijn van een tennisvereniging.

 

Inschrijven kan vanaf heden t/m 29 augustus 2020 via www.toernooi.nl, zoekopdracht NBC 2020.

of via de directe link , klik hier
 

Het toernooi is niet alleen een dubbel toernooi, maar tevens een strijd tussen de onderlinge verenigingen. Helaas zijn wij al jaren niet meer in het bezit geweest van de wisselbokaal, welke aan het eind van het toernooi aan de vereniging met de meeste punten wordt gegeven.

 

De reden hiervoor was, dat, in verhouding tot de andere verenigingen, er weinig deelnemers van onze vereniging hier aan mee deden.

 

Wij hopen dan ook, dat dit jaar veel deelnemers van onze vereniging zich gaan inschrijven en hun uiterste best gaan doen om deze bokaal dit jaar naar de Kleimeppers te halen.

 

Wij zien graag de inschrijvingen tegemoet en hopen op weer veel sportieve en gezellige avonden met elkaar op de tennisparken.

 

Met vriendelijke Groet,

 

TC Tennisvereniging De Kleimeppers