Kleimeppers DUBBEL Open 2021

Beste tennisliefhebber,

Na het missen van trainingen, wedstrijden en gezelligheid in de kantine mogen we eindelijk weer een open toernooi organiseren. Wij kijken er dan ook erg naar uit om jullie volgende maand te mogen ontvangen. De Kleimeppers Open 2021 vindt plaats van 5 t/m 11 juli, inschrijven kan per direct. Het toernooi mag alleen onder bepaalde voorwaarden doorgaan, lees hiervoor de tweede alinea goed door.

Toernooi:
De Kleimeppers staan te popelen om er weer een gezellige sportieve week van te maken. Helaas is e.e.a. nog afhankelijk van de ontwikkelingen wat betreft de landelijke maatregelen. In de aanloop naar het toernooi zullen wij blijven aangeven wat er allemaal mogelijk is. Wij blijven positief en gaan in elk geval aan de slag met de organisatie. Samen maken we het sowieso leuk, schrijf je dus meteen in! Om zoveel mogelijk mensen mee te kunnen laten doen hebben wij ervoor gekozen om alleen te gaan dubbelen.

Corona:
Omdat  de regels m.b.t. Corona onderhevig zijn aan wijzigingen, adviseren wij iedereen de website mijnknltb.toernooi.nl regelmatig te controleren op de laatste up-dates. Wanneer wijzigingen een invloed hebben op de inrichting van het hele toernooi dan wordt er door de Kleimeppers contact opgenomen, dit kan zowel telefonisch als via de mail zijn.

Schrijf je nu in via mijnknltb.toernooi.nl 


Met sportieve groet,

OTC De Kleimeppers