BC - Barcommissie

In ons zeer mooi en met een fraai uitzicht gebouwd clubhuis is natuurlijk ook een bar aanwezig. Deze bar wordt ook wel “baan zes”genoemd. Deze bar valt onder de verantwoordelijkheid van de barcommissie.

De  barcommissie is ook weer één belangrijke poot van de vereniging, dit groepje vrijwilligers zorgen ervoor dat u altijd op tijd binnen het clubhuis een hapje en een drankje kunt kopen. 

 

Ook de bardiensten worden ingepland door deze commissie, daarom is het belangrijk dat er vele vrijwilligers zijn die ook deze taak willen ondersteunen. De bardiensten worden gedraaid onder supervisie van de BC. Ook hier zult u merken dat een bardienst al snel gezellig kan zijn en dat u dan ook vrij snel contact hebt met de andere leden van de club.

 

De reguliere bardiensten staan gepland op maandag t/m donderdagavond van 19.30 uur tot ± 23.00 uur, tevens wordt er bij speciale gelegenheden, zoals toernooien en competities apart een bardienst ingeroosterd.

Vooraf dient u bij één van de sleutelhouders de sleutel en het wisselgeld op te halen. Na afloop de omzet en het wisselgeld weer in een envelop inleveren bij de sleutelhouder.Er blijft dus geen geld meer achter in het clubhuis!

 

Het motto van de BC is “gezelligheid en een goed onderling contact”.