Onze sponsoren

Garant Schilderwerken B.V.
www.garantschilderwerken.nl

Uw bedrijf, branche en uitdagingen, we willen het van dichtbij meemaken. Vanuit een landelijk actieve organisatie, maar met een kantoor om de hoek. Met brede financiële kennis én specialistische branchekennis. 

Alfa accountants en adviseurs

Gelders Staalstraal- en Schildersbedrijf (GSB)
www.gsb.nl

Slijterij R. van de Kolk
www.slijterijvandekolk.nl

MCD supermarkt Ochten
www.mcd.nl

 

In de verzekeringswereld neemt assurantie adviesbureau Prima voor elkaar een unieke plaats in. Er is geen enkel ander kantoor dat zich uitsluitend richt op het verzekeren van schade- en ziektekostenverzekeringen voor particulieren. 

www.primavoorelkaar.com

REMONDIS is één van ‘s werelds grootste dienstverleners op het gebied van recycling, afvalinzameling en afvalwaterbehandeling.

Remondis website

U bent bij ons aan het juiste adres voor het huren van:

- Opblaasfiguren en geboortefiguren zoals abraham, sarah en baby- Springkussens, spel- en attractiekussens

- Zeskampspellen,oud hollandse spellen en voetbalspellen - Biertafels, statafels, terrastafels, klapstoelen, feestverlichting, partytentverwarming en wij verhuren nu ook losse gasflessen - Feestartikelen zoals ballonnen, vlaggen en heliumga. 

Stip Ochten

Ons hypotheekhuys is gespecialiseerd in hypotheekbemiddeling in de regio Tiel e.o. De meeste mensen die een woning kopen, maken gebruik van een hypothecaire lening om de aankoop van hun droomhuis te kunnen financieren. 

Site Hypotheekhuys